یکشنبه ١٣٩٦/٢/١٠    EN
 مدیر سیستم
  بازدیدآقای دکتر جعفری مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان از بیمارستان قائم(عج) وپایگاه سلامت دهان ودندان بردسیر:
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/09/21
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

آقای دکتر جعفری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان بهمراه آقای برهانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر، دیروز شنبه بیستم آذر ماه از بیمارستان قائم (عج)وپایگاه سلامت دهان ودندان بردسیر بازدید کردند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان و هیئت همراه در این بازدید از نزدیک در جریان خدمات صورت گرفته به مراجعین قرارگرفته و از وضعیت ارائه خدمات در این واحدها ابراز خرسندی کردند. در پایان این بازدید مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان همچنین از پرداخت کلیه مطالبات بخش بهداشت ودرمان تا پایان سال ۹۴ خبر دادند وگفتند پرداخت این مطالبات تا پایان هفته جاری انجام خواهد شد.